Opis forum
Jak pewnie dostrzegliście taki szczegół jak to, że nie którzy z nas mają podobne userbary, wracam się do was z prośbo o podanie tutaj linku do herbu oraz barw klubowych. Jeśli nie macie herbu, kub chcecie go zmienić chętnie wam pomogę i wykonam nowy. Jeśli jest ktoś zainteresowany wykonaniem herby proszę o opis oraz barwy w tym temacie. Opis najlepiej ma zawierać na jaką podobiznę ma przypominać (Np. herb Barcelony) Jakie barwy (Np. Zielono- Żółte) oraz inne elementy ( Np. w środku mieszczony obraz Messiego. ).
Rozwijamy naszą społeczność, wyróżniajmy się na tle innych menadżerów Stworzenie grafiki własnego klubu to podstawa do rozpoznania.
Pomerania TG
Jeżeli bardzo już lubisz się bawić i chcesz by userbary były w podobnym stylu to możesz coś się pobawić z moim herbem. Herb kolor tka jak na herbie Biało-Niebieskie(takie trochę granatowe)
dobra robota ;D
probowalem go sobie wstawic jako avartar i co wstawialem to wgrywal sie ten stary tylko ze powiekszony nie kumam co jest ***** nie tak
Uważaj na słownictwo ; ) Zrobiłem już Tobie logo - PepeLG
Ostatnio edytowany przez Radrej (2011-02-07 09:13:32)
Dobra do Realu nie mam pomysłu. Ale mam do Barcelony
http://www.k-4m.com.pl/wp-content/uploads/2010/08/3.gif
tutaj zamiast tego "F C B" wpisać "FC Ssaj"
Paski na dole co sa Niebiesko - brązowe, zamienić na Złoto-Białe
A u góry gdzie jest ten Krzyż i paski, zrobić tło Biało-Czerwone (polska) i napisać tam Nazwe naszego teamu.
A zamiast tej piłeczki wstawić godło Gdańska.
Da się zrobić ?
Ostatnio edytowany przez Edek_xd (2011-02-12 09:20:10)
Bardzo dobre...
A dałoby się zrobić mniejsze bo na FC nie wchodzi, i tutaj na Avatar też ;/
jeśli kupie konto premium i bede miał godło przy nazwie drużyny, to jak premium sie skonczy nadal bedzie ?